Lead Engineer Verspaning m/v fulltime

 

Werk je graag in een uitdagende en dynamische Hightech-omgeving. Volg je graag de technologische ontwikkeling in je vakgebied en kun je deze een stap verder brengen? Kun je klanten en de Mogema-organisatie overtuigen van je productie concept en deze met de organisatie pragmatisch omzetten? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren voor Lead Engineer NPI bij Mogema!

CMM Improvement Engineer

De uitdaging

 

Wil je graag in een uitdagende, dynamische en snel groeiende Hightech productieomgeving werken? Loop je over van het ruimtelijk inzicht en kennis van het 3D geometrisch meten van hele grote en kleinere producten? Heb jij de visie om een van onze belangrijkste core processen verder in te richten? Wil je leidinggeven aan ons team van specialisten? Heb je oog voor details, het hart voor precisiewerk en een passie voor kwaliteit en metingen?  Dan nodigen we je van harte uit om snel te solliciteren op onze vacature CMM improvement engineer!

 

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok